onsdag 15. februar 2012

Fiskemat.....

Sesongen er igang!!
Hvilken sesong?
Juksefiske og garnfiske,
 ferskfisk og rogn
og ikke minst fiskemat.
Har heldigvis så snille sambygdinger som vi kan få fisk hos.
Da er det ferskfisk og rogn som står på menyen.
åååå en blir såååå mett etterpå og da er det sofaen resten av den kvelden.


Hysa er fisken vi bruker til å lage fiskekaker og fiskeboller.
Her er hysa filitert, flinke kailln min :)

Maler hysa sammen med løk..

Potetmel blander jeg ut i melk

spær med melk, i tillegg har jeg muskat, 
salt og pepper i deigen før jeg begynner å spæ

deigen under spæing....
steking... det tar tid...
fiskekaker, mange middager


mmmmmm, de var gode!!!!

Denne gangen ble det bare fiskekaker...
gjett om det lukter godt og mmmmmm det smaker himmelsk.
Her må en være snar og få kakene i poser og i frysern,
ellers risikerer en at "guttan boys" har forsynt seg av
det som skal være middager i tiden framover.



Takk for at du var innom!

Wenche







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar